Tennis News

1o Development - Intensive Tennis Camp 2017

Το 1o Development - Intensive Tennis Camp 2017 ολοκληρώθηκε, ένα έντονο, πρωτοποριακό , υψηλών τενιστικών προδιαγραφών για την Πάτρα. Ένα άκρως επιτυχημένο τενιστικό 3 ήμερο που διοργάνωσε τo OnCourt Rio Tennis Club –Όμιλος Αντισφαίρισης Ρίου σε συνεργασία με τον καταξιωμένο αθλητή της ATP Θοδωρή Αγγελίνο ,το οποίο έλαβε χώρα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του OnCourt Rio Tennis Club .
Όταν ο Θοδωρής Αγγελίνος και ο Νικόλας Αρβανιτακής ένωσαν τις δυνάμεις τους , τις γνώσεις τους , τις εμπειρίες τους τόσο προπονητικά όσο και παικτικα ... το αποτέλεσμα δεν μπορεί από το να είναι εκπληκτικό. Τόσο τα αγωνιστικά τμήματα juniors όσο και τα τμήματα ενηλίκων είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά ,να δοκιμάσουν αλλά τόσα, πάνω από όλα όμως απόλαυσαν σωστό και ποιοτικό τένις. 
Η άψογη συνεργασία και ο απολύτως επαγγελματισμός του Θ. Αγγελίνου με τον Ν. Αρβανιτάκη ,την υπόλοιπη προπονητική ομάδα του OnCourt Rio Tennis Club ,Λ. Κοτσώνης , Α.Στεφος αλλά βέβαια κ τους εξωτερικούς μας πολύ σημαντικούς συνεργάτες με τις πολύτιμες συμβουλές που έδωσαν στις ομιλίες του σε όλη την διάρκεια του  3ημέρου,την  Λ. 
Σακκούλη  (διατροφολόγος),Μ. Γιαννακόπουλου (παιδοψυχίατρος) ,Α. Παππά (φυσικοθεραπεύτρια) δημιούργησαν όλες τις σωστές προϋποθέσεις για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το camp.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή, έρχονται πολλές και ωραίες δραστηριότητες.